Nesa Paardenboxen

Paardenboxen

Nesa, gevestigd in Maaseik, is uw producent voor professionele paardenboxpanelen. Met onze moderne productiefaciliteiten vervaardigen we een breed scala aan panelen, variërend van standaard binnen- en buitenboxen tot luxe varianten en schuilhokpanelen. Dit biedt zelfstandige plaatsers de mogelijkheid om hun klanten een diversiteit aan oplossingen te bieden.

Hoogwaardige Panelen voor Paardenboxen
Onze kwalitatief hoogwaardige panelen worden zorgvuldig gefabriceerd in onze eigen fabriek, waarbij we ons richten op duurzaamheid, veiligheid en esthetiek. Ze zijn ontworpen om eenvoudig geïnstalleerd te worden door professionals in de paardenboxinstallatie.

Een Betrouwbare Partner voor Zelfstandige Plaatsers
Als zelfstandige plaatser kunt u vertrouwen op Nesa’s consistente kwaliteit en uitmuntende klantenservice. We ondersteunen u vanaf de inkoop van de panelen tot aan de levering, zodat u uw klanten de best mogelijke oplossing kunt bieden.

Ons Aanbod

Binnenboxen

Ontworpen met zowel veiligheid als comfort in gedachten, bieden onze Nesa binnenboxen een beschutte en rustige omgeving voor uw paard.

Buitenboxen

Laat uw paard genieten van de buitenlucht zonder in te leveren op comfort. Onze Nesa buitenboxen zijn gemaakt om het hele jaar door de elementen te weerstaan.

Luxeboxen

Trakteer uw paard op een vleugje luxe met onze Nesa luxeboxen. Gemaakt met eersteklas materialen en oog voor detail, bieden deze boxen het nodige comfort.

Schuilhokken

Onze Nesa schuilhokken zijn de perfecte toevlucht voor uw paard tijdens slecht weer of gewoon voor wat rust en ontspanning.

Buitendeuren

Maak uw paardenbox compleet met onze selectie buitendeuren en vensters, ontworpen voor zowel functionaliteit als esthetiek.

Toebehoren

Van voerbakken tot hooiruiven, ontdek ons scala aan hoogwaardige toebehoren om het leven van uw paard zo comfortabel en praktisch mogelijk te maken.

Onze kenmerken

Interesse in ons aanbod? Neem contact met ons op.

Realisaties

Scroll naar boven