Nesa Hondenrennen

Hondenrennen

Nesa, uw expert in professionele hondenren panelen. In onze fabriek in Maaseik produceren we een uitgebreid assortiment panelen speciaal voor de B2B-markt. Of het nu gaat om 8 cm kennels en panelen, 5 cm panelen, draadpanelen van 50x50mm, damwanden, ijzeren wanden, puppyrennen of diverse toebehoren zoals drinkstellen, schuiven, vlonders en bevestigings- en dakonderdelen.

Hoogwaardige Productie voor Professionele Plaatsers
Wij begrijpen de behoeften van professionele plaatsers en hondencentra. Daarom bieden we producten aan die niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook veelzijdig en eenvoudig te installeren. Onze panelen zijn ontworpen voor een efficiënte plaatsing, zodat u uw klanten snel en effectief van dienst kunt zijn.

Ondersteuning van Inkoop tot Levering
Bij Nesa streven we naar een uitmuntende service voor onze zakelijke klanten. Vanaf het eerste contactpunt tot de uiteindelijke levering, wij staan voor u klaar om te zorgen voor een soepele samenwerking.

Kies voor Nesa als uw betrouwbare partner voor hondenren panelen en toebehoren, en ervaar de perfecte combinatie van kwaliteit, service en expertise.

Ons Aanbod

Complete kennels

Onze complete Nesa kennels zijn ontworpen voor maximale veiligheid en comfort. Elke kennel is gemaakt van hoogwaardige materialen om een duurzame en veilige omgeving voor uw hond te bieden.

Puppyrennen

Hebt u een nieuwe, harige aanwinst in de familie? Onze Nesa puppyrennen zijn de ideale keuze voor jonge honden die een veilige en beveiligde ruimte nodig hebben om te spelen en te groeien.

Nachthokken

Gun uw hond een goede nachtrust met onze Nesa nachthokken. Deze speciaal ontworpen hokken bieden een afgesloten ruimte waar uw hond zich veilig en comfortabel kan voelen.

Standaard panelen

Creëer uw eigen op maat gemaakte kennel met onze afzonderlijke panelen, inclusief dakopties. Met deze flexibele benadering kunt u een hondenren bouwen die perfect past bij uw ruimte.

Daken

Geef uw hondenren een extra beschermlaag met onze speciaal ontworpen dakpanelen. Deze zorgen voor bescherming tegen weer en wind.

Toebehoren

Van etens- en drinkbakken tot bevestigingsmateriaal, wij hebben alle toebehoren die u nodig hebt om de leefruimte van uw hond zo comfortabel en praktisch mogelijk te maken.

Onze kenmerken

Interesse in ons aanbod? Neem contact met ons op.

Realisaties

Scroll naar boven